De impact van je wijziging wordt weergegeven - augustus 2022

✨ Nieuwe features

• Bij het aanpassen van instellingen in Apparaatbeheer is nu direct te zien welke impact dit heeft (aantal gebruikers en apparaten):

• De Chrome app Google Hangouts is nu uit de applijst verwijderd aangezien deze verouderd is.
  • Het Windows 11 logo is toegevoegd aan het apparaatoverzichtscherm:

✅ Opgeloste problemen

• Dubbele Windows Store apps worden nu juist weergegeven.
  • Het was mogelijk om in het datumveld in het apparaatoverzichtscherm een foutieve datum toe te voegen. Dit is opgelost.

🚀  Verbeteringen

• Algemene stabiliteitsproblemen.