Kleine verbeteringen - januari 2023

✅ Opgeloste problemen

  • ChromeOS: De Nachtelijke Apparaatsynchronisatie is verbeterd (deze haalt systeeminformatie op).
  • iPad: Restricties instellen ging niet altijd goed wanneer Windows een zelfde instelling anders had ingesteld. Zoals Bluetooth. Dit is opgelost.
  • iPad: MOO Startportaal icoon werd soms dubbel geplaatst. Ook dit is opgelost.
Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.