Ondersteuning voor LAPS - juli 2023

• Er is ondersteuning voor de Local Administrator Password Solution (LAPS) toegevoegd aan Apparaatbeheer. Hiermee krijgt elk apparaat een uniek tijdelijk lokaal administrator wachtwoord. Hierdoor is het niet meer noodzakelijk om met één beheer-account te werken die voor alle apparaten geldig is, maar kan je dit unieke wachtwoord opvragen. Het wachtwoord werkt slechts tijdelijk en alleen op het apparaat waarop je onderhoud wilt doen. Dit vergroot de beveiliging.
  • Bij het inloggen word je vanaf nu doorgestuurd naar het apparatenoverzicht.
  • Apparaten kunnen tijdens het importeren nu direct aan een groep gekoppeld worden.
  • Freeform is toegevoegd aan de standaard apps voor iPads.
  • De snelkoppeling naar de Microsoft Education Store is verwijderd uit het applicatieoverzicht.