Nieuwe templates voor schoolstandaard - november 2023

✨ Nieuwe features

• Er was eerder één schoolstandaard met door Heutink ICT geadviseerde instellingen. We hebben dit aangepast zodat er nu drie templates zijn om uit te kiezen. Wanneer je een nieuwe groep aanmaakt kan je selecteren wel Schoolstandaard voor deze groep moet gelden; personeel, leerlingen of digiborden. Zo heb je voor elke groep de optimale instellingen. Instellingen van je huidige groepen worden niet gewijzigd.
  • Globale instellingen zijn nu verplaats naar Apparaatgroepen.

✅ Opgeloste problemen

• De Inlogassistent voor Windows is terug!

Het is weer mogelijk om de inlogassistent in te schakelen om in te loggen op Windows apparaten. Deze instelling werkt alleen op apparaten met Windows 11. Schakel je de inlogassistent voor Windows in terwijl je nog Windows 10 apparaten hebt dan kan je niet meer inloggen op deze apparaten. Voor dat je de inlogassistent kan inschakelen krijg je hier ook een waarschuwing voo.

🚀  Verbeteringen

• Standaarden zijn nu beter te zien door de nieuwe schoolstandaard
    • Leerlingapparaten met Gasttoegang wordt niet meer standaard aangemaakt
  • Restrictiesysteem is nieuw.
  • Performance is verbeterd.