Nieuwe achtergrond ter ere van 25 jaar Heutink ICT - januari 2024

✨ Nieuwe features

• Ter ere van het 25 jaar bestaan van Heutink ICT worden er op sommige plekken in onze producten feestelijke tintjes aangebracht.

In Apparaatbeheer hebben we daarom de standaard achtergronden aangepast naar een speciale achtergrond. Deze achtergrond wordt alleen ingesteld als er niet een eigen achtergrond is ingesteld. Achtergronden worden pas aangepast na het wijzigen van een instelling of bij een synchronisatie. Het kan dus even duren voordat alle gebruikers de achtergrond zien.

✅ Opgeloste problemen

• Binnen ChromeOS zijn er een paar wijzigingen doorgevoerd, en daarmee zijn problemen opgelost met een aantal instellingen:
    • Achtergrond instellen
    • URL-blokkeringslijst instellen
    • Startpagina en Homepage instellen
  • Ook is er een instelling vervangen doordat Google deze niet meer beschikbaar heeft:
    • Gebruiker toestaan zelf extensies te installeren.