Verschillende verbeteringen - maart 2024

✅ Opgeloste problemen

• De ChromeOS webstore kon niet worden geladen. Dit was het gevolg van wijzigingen bij Google. We hebben aanpassingen gemaakt waardoor de ChromeOS webstore wel geladen kan worden.
  • De instellingen voor wat er moet gebeuren wanneer de klep van een Windowslaptop wordt gesloten werden niet uitgevoerd. Dit hebben we opgelost.
  • Leerkrachten werden door de MOO synchronisatie niet goed aan de personeelsgroep toegevoegd. Dit is opgelost.
  • Er was een probleem waardoor service account niet werden aangepast na een wijziging van BRIN-code. Dit gaat nu weer goed.
  • De instellingen voor iPads en Chrome werden niet doorgevoerd voor de personeelstemplate. Dit gebeurt nu weer goed.

🚀  Verbeteringen

• Voor het doorgeven van instellingen in Apparaatbeheer naar Microsoft 365 en Google for Education maken we gebruik van queues. Deze queues hebben we sneller gemaakt.