Het SPCN nummer vinden

Het SPCN (Special Product Code Number) is het nummer van je pc. Soms heb je dit nummer nodig om bepaalde handelingen uit te voeren en daarom vind je hier hoe je deze kan vinden.

Dit helpartikel is alleen van toepassing op het Deklas.nu3 computernetwerk. Dat is het netwerk waarbij op de schoollocatie een server aanwezig is.
  • Log in op de computer.
  • Klik op de startknop en zoek op Informatie over uw pc.
  • Apparaatspecificaties verschijnt. De Apparaatnaam, helemaal bovenin, is het SPCN nummer.