Dual-boot installatie

Soms dient er een dual-boot installatie te worden gedaan. Deze zorgt ervoor dat het systeem zowel op school als thuis kan worden gebruikt. Om dit te kunnen uitvoeren dient de school te beschikken over een dual-boot module.

Dit helpartikel is alleen van toepassing op het Deklas.nu3 computernetwerk. Dat is het netwerk waarbij op de schoollocatie een server aanwezig is.
  • Log in op het desbetreffende systeem onder het admin account.
  • Dubbelklik op Administratieve programma's op het bureaublad.
  • Dubbelklik op Dual-boot installeren.
  • De installatie begint. Let op: deze kan zo'n 3 uur duren.