Leerlingdocumenten bekijken

Binnen Deklas.nu is het mogelijk om vanaf jouw account de gemaakte documenten van uw leerlingen na te kijken.

Dit helpartikel is alleen van toepassing op het Deklas.nu3 computernetwerk. Dat is het netwerk waarbij op de schoollocatie een server aanwezig is.
  • Log in als leerkracht en ga naar de L: (leerkrachten) schijf.

• Klik op Leerling Documenten.

• Hier vind je alle leerlingen en groepen binnen deklas.nu.
    Wanneer je de juiste leerling hebt gevonden, open zijn/haar map.

• Klik op Mijn Documenten.