Cito LOVS starten

Cito LOVS start je via MOO. Hier lees je hoe je dat doet.

Dit helpartikel is alleen van toepassing op het Deklas.nu3 computernetwerk. Dat is het netwerk waarbij op de schoollocatie een server aanwezig is.
  • Log in op MOO met je wachtwoord en gebruikersnaam.
  • Start Cito LOVS via de tegel Programma’s, of via jouw startpagina als deze daar al vastgezet is.
  • Klik op de download link linksonderin.
  • Klik op Verbinden.
  • Er verschijnt een inlogscherm. Log in met je MOO inlog.
  • Er verschijnt een scherm. Klik op Ja.
  • Cito LOVS zal starten. Log in met de gegevens die bekend zijn.

Let op: Bovenstaande stappen dienen ook uitgevoerd te worden voor de tegel Cito Digitale Toetsen.