Benodigdheden om apparaten op te nemen

Er moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan voordat een Windows apparaat kan worden opgenomen in het systeem van de school.

Voor het succesvol doorlopen van een uitrol zijn de volgende zaken nodig:

• Kant-en-klaar system met Windows 10 Education of Windows 11 Education.

Wanneer je het apparaat via Heutink ICT hebt gekocht dan zal er al een versie van Windows 10 Education of Windows 11 Education geïnstalleerd zijn. Heb je het apparaat ergens anders gekocht dan kan er ook een andere versie van Windows geïnstalleerd zijn. Je zal dan eerst via een USB-stick Windows 10 Education of Windows 11 Education moeten installeren.

• Internetverbinding (via de kabel of draadloos).
  • De minimale gegevens van het uitrolaccount (Enroll account). Deze zijn te vinden in apparaatbeheer.

Apparaten kunnen worden opgenomen in Apparaatbeheer als deze aan de volgende voorwaarden voldoen:

• Het apparaat moet met de netvoeding verbonden zijn.