Benodigdheden om apparaten op te nemen

Er moet aan een aantal voorwaarden worden voldaan voordat een Windows apparaat kan worden opgenomen in het systeem van de school.

Voor het succesvol doorlopen van een uitrol zijn de volgende zaken nodig:

• Kant-en-klaar system met Windows 10 Educational
  • De Windows 10 for Education USB-stick. Deze is al voorbereid door Heutink ICT
  • Internetverbinding (via de kabel of draadloos)
  • De minimale gegevens van het uitrolaccount (Enroll account). Deze zijn te vinden in apparaatbeheer.

Met dit uitrolaccount zijn de apparaten te beheren en kun je bijvoorbeeld ook de printers installeren. Deze zijn te vinden op de opleverkaart die de school heeft ontvangen tijdens de implementatie.

Apparaten kunnen worden opgenomen in Apparaatbeheer als deze aan de volgende voorwaarden voldoen:

• Minimaal 1 USB-aansluiting.
    Indien nodig kan hiervoor een micro/mini-USB naar UTP-converter gebruikt worden.
  • Het apparaat moet met de netvoeding verbonden zijn.