Reparatie aanmelden

Als een apparaat defect is, dan kun je deze bij Heutink ICT melden voor reparatie. Om de reparatieprocedure spoedig en succesvol te starten vragen wij een aantal standaardgegevens die je via de Online Servicedesk of telefonisch kan doorgeven.

De gegevens die bij elke melding vereist zijn, zijn het merk & type apparaat plus bijbehorende serienummer/servicetag. Hieronder staan enkele voorbeelden hoe de verschillende fabrikanten dit vermelden.

• Promethean OP
  • HP Windows-laptops of Chromebooks:

• DELL-werkstation