Inloggen zonder Inlogassistent

Het kan voorkomen dat je zonder gebruik van de inlogassistent wilt inloggen terwijl deze wel actief is. Via onderstaande stappen kun je met je reguliere gebruikersnaam en wachtwoord inloggen op het systeem zonder gebruik te maken van de inlogassistent.

• Klik onder “Aanmeldingopties” op het sleutelicoon om het lokale aanmeldscherm weer te geven.

• In het lokale aanmeldscherm kan worden aangemeld door de volledige gebruikersnaam “gebruiker@domeinnaam.nlen bijbehorend wachtwoord in te voeren.