Helpfunctie Apparaatbeheer

Apparaatbeheer heeft een nieuwe helpfunctie. Op de startpagina zie je rechtsonder een vraagteken. Als je op dit vraagteken klikt, wordt een nieuw venster geopend waarin je je vraag kunt stellen. Je krijgt dan verschillende suggesties van artikelen waarin je het antwoord op je zoekvraag kunt vinden.
Klik op de titel van het artikel waarvan je denkt dat daar het antwoord te vinden is. Het volledige artikel wordt dan getoond.

Het grote voordeel van deze werkwijze is dat je in Apparaatbeheer blijft. Wel zo handig!

Alle helpartikelen over Apparaatbeheer

Als je nog een keer op de titel van het artikel klikt, ga je naar een nieuwe pagina waarin het artikel nogmaals wordt getoond. Er wordt daarvoor een nieuw venster in je browser geopend. Je hebt nu toegang tot alle artikelen met uitleg over Apparaatbeheer.

Je sluit deze helpfunctie uit door het tabblad van je browser te sluiten en komt dan weer in Apparaatbeheer.

Antwoord beoordelen

Vergeet niet om het antwoord dat je geraadpleegd hebt, te beoordelen. Dat helpt ons om de helpfunctie nog beter te maken.

Vraagvenster sluiten

Je sluit het vraagvenster eenvoudig door op het kruisje onder het venster te klikken.