Preview Changes will not be visible to customers until published.

Camera in/uit schakel op apparaat in apparaatbeheer

Om de camera op een Windows of Chrome device in te schakelen kunnen de volgende stappen worden gevolgd:

1. Log in bij MOO
2. Open vervolgens de tegel Apparaatbeheer
3. Klik links onderin beeld op instellingen
4. klik op het tabblad Chrome OS of Windows, vervolgens in het venster Gebruikersvoorkeuren staat onder Schoolstandaard het tabblad Resticties, klik hierop

afbeelding

5.  Klik nu achter Camera toestaan op het schuifje, zodat deze instelling wordt ingeschakeld. Vergeet niet om op opslaan te klikken onderin beeld.