iPads in een groep plaatsen en uit een groep verwijderen

We adviseren om iPads altijd in een groep te plaatsen. Op die manier kunnen per groep instellingen gemaakt worden en apps per groep op de iPads gezet worden.

• Ga vanuit MOO naar Appraatbeheer

Nieuwe groep maken

• Kies aan de linkerkant Groepen en selecteer rechts de knop + Nieuwe groep

Het venster Groep wijzigen wordt geopend

• Geef de groep een naam

iPads in een groep plaatsen

• Kies aan de linkerkant Apparaten.
  • Klik op Apparaten synchroniseren om te zoeken naar nieuwe apparaten.

• Je ziet een overzicht van een of meerdere iPads die uitgerold zijn.
  • Vink de checkbox(en) aan en klik op Synchroniseren.
  • De iPads zullen nu in het apparatenoverzicht zichtbaar zijn.
  • Selecteer de iPads en klik op Selecteer bulkactie.

•  Kies Toekennen aan groep.
  • Selecteer de gewenste groep in de lijst en klik op Toekennen.