BitLocker vraagt om een herstelsleutel bij het opstarten

Het is mogelijk dat een apparaat bij het opstarten vraagt om een herstelsleutel. Meestal is dit het gevolg van een hardware-wijziging aan het apparaat.

Herstelsleutel opvragen

Neem contact op met onze servicedesk om de herstelsleutel op te vragen. Dit kan via de Online Servicedesk (vanaf een ander apparaat) of via telefoonnummer 074 240 46 66.

Zorg dat je de volgende gegevens vermeldt of bij de hand hebt

• De BRIN van je school (of het bestuurs-nummer).
  • Het serienummer van het apparaat.
  • Indien bekend de apparaatnaam.