Ondersteuning voor invalleekrachten - april 2022

✨ Nieuwe features

Portal Apparaatbeheer:

  • Er is ondersteuning voor invalleerkrachten toegevoegd. Hierdoor kunnen invalleerkrachten ook gebruik maken van Schermcontrole.

iPad beheer:
iPad beheer bevindt zich nog in een testfase.

  • Er zijn statusiconen toegevoegd waardoor je in één oogopslag kan zien wat de laatste status is van alle belangrijke tokens.

✅ Opgeloste problemen


iPad beheer:
iPad beheer bevindt zich nog in een testfase.

  • Het was niet mogelijk om een groot aantal iPad tegelijkertijd te importeren. Dit is opgelost. 

Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.