Client installeren voor Mac

De Printix Client is zowel voor Windows als voor (i)Mac(book) beschikbaar. Hier lees je hoe je de Printix client installeert op een Mac apparaat.

• Ga naar de website https://<schooldomein> .printix.net/download
    (<schooldomein> is de tekst die achter je naam staat als je inlogt in MOO, bijvoorbeeld https://devuurtoren.printix.net/download
  • Klik op Download Printix Client. Let op: wijzig de naam van het bestand niet.

Installeren

• Open het bestand en voer uit
  • Open Downloads, bijvoorbeeld vanuit het Dock onderin het scherm
  • Dubbelklik op CLIENT_ {home} _ {id} .DMG.
    Na een paar seconden verschijnt het dialoogvenster van de Printix Client.
  • Dubbelklik op het pictogram van de doos (Printix Client.pkg) om de installatie te starten
  • Klik op Doorgaan
  • Indien er wordt gevraagd om een bestemming te selecteren, klik dan op Installeren voor alle gebruikers van deze computer en vervolgens Doorgaan
  • Klik op Installeren
  • Voer je wachtwoord in om de installatie toe te staan. Klik op Installeer Software

Een eerste keer aanmelden is vereist. Hierna kan de webbrowser gesloten worden