Het openen van de Client in Mac

De Printix Client is beschikbaar voor zowel Windows apparaten als voor Mac apparaten. Hier lees je voor Mac apparaten hoe de Client te vinden en te openen is.

• Klik op het Printix Client icoon. Dat is het icoon op de menubalk zoals hierboven weergegeven. Indien deze niet zichtbaar is, download dan eerst de Printix Client.
  • Het menu van de Printix Client verschijntIndien je al bent ingelogd staat je naam naast Sign in. Indien dit niet het geval is, klik dan op Sign in en log in.