Nu ook iPad apps in mappen plaatsen - juli 2022

✨ Nieuwe features


iPad beheer:

  • Het is vanaf nu mogelijk om iPad apps in een mappen te zetten. 
    Bij het toewijzen van een app aan een apparaatgroep is de optie Mapindeling toegevoegd. Je kan hier een bestaande map selecteren of een nieuwe map maken. de app zal vervolgens op de iPads in die map worden geplaatst. 

Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.