Een groep toevoegen en apparaten koppelen

Hoe voeg je een nieuwe groep toe? Hoe koppel je die nieuwe groep vervolgens aan een apparaat? Je leest het hier!

• Ga naar Groepen in het portaal.
  • Klik op + Nieuwe groep om een nieuwe groep aan te maken.
  • Vul de gewenste naam in voor de nieuwe groep. Je kunt bij het aanmaken van een groep apparaten toevoegen door het juiste apparaat te verslepen naar Toegewezen.
    Op die manier worden de apparaten meteen bij het aanmaken van de groep toegevoegd.
    Het type groep dat je aan kunt maken is Apparaten. De gebruikersgroepen worden aangemaakt door MOO zelf. Het is dus niet mogelijk om dit zelf te doen.
  • Als je later na het aanmaken van groepen apparaten wil toevoegen aan de groep navigeer je wederom naar Groepen in het portaal. Vervolgens klik je bij de juiste groep op het pen icoon, de middelste van de drie iconen onder Acties. Hiermee kun je bewerken.
  • Klik het juiste apparaat aan en versleep deze met de pijltjes naar Toegewezen.
    Klik vervolgens op Opslaan.