Een groep toevoegen en apparaten koppelen

Hoe voeg je een nieuwe groep toe? Hoe koppel je die nieuwe groep vervolgens aan een apparaat? Je leest het hier!

  • Ga naar Groepen in het portaal.
  • Klik op + Nieuwe groep om een nieuwe groep aan te maken.
  • Vul de gewenste naam in voor de nieuwe groep. 

Apparaten toevoegen aan een groep:

  • Kies aan de linkerkant Apparaten.
  • Je ziet een overzicht van alle apparaten.
  • Staat het apparaat er nog niet bij? Klik dan op Synchroniseren.
  • Selecteer het apparaat of de apparaten en klik op Selecteer bulkactie.
  • Kies Toekennen aan groep.
  • Selecteer de gewenste groep in de lijst en klik op Toekennen.
Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.