De Printix app installeren en gebruiken

Met de Printix app kun je zien welke documenten in de wachtrij staan en ze vrijgeven om afgedrukt te worden. Dit maakt het mogelijk om privacygevoelige documenten af te drukken terwijl je bij de printer staat.

• Installeer de Printix-app in de Appstore of in de Playstore:

• Meld je aan via Sign in with Microsoft en vul je inloggegevens van MOO in.
  • Je komt in het startmenu van Printix
  • Hier kun je het document selecteren dat je wilt afdrukken en op Print klikken:

Als je dat bij de printer doet, loop je niet het risico dat je document in verkeerde handen terecht komt.