Privacygevoelige documenten afdrukken

Als je een document met daarin persoonsgegevens gaat afdrukken, wil je dat natuurlijk op een veilige manier doen. Maak de instelling die jou daarbij helpen.

• Ga naar de Printix Client. Deze vind je als je in de taakbalk van je computer klikt en op het Printix-logo klikt:

• Kies een van onderstaande opties:

Document Later afdrukken

• Kies in de Printix Client de optie Voorkeursmethode: Later afdrukken
    De afdruk wordt gemaakt op het moment dat je het document vrijgeeft. Dat kan met behulp van de Printix app of via de Printix extensie. Zie de helpartikelen hieronder.

Zelf het afdrukmoment kiezen

• Kies in de Printix Client de optie Vraag me om de afdrukmethode bij iedere afdruk
    Dit is de veiligste methode. Elke keer dat je een afdrukopdracht geeft, verschijnt er een venster waarin je de keuze maakt: