Chrome-apparaten uit beheer nemen

In dit artikel lees je hoe een Chromebook verwijderd kan worden uit Apparaatbeheer. Wanneer een Chromebook is verwijderd, kan het teruggezet worden naar de fabrieksinstellingen.
Het spreekt voor zich dat je hier zorgvuldig mee om moet gaan. Het is niet gebruikelijk om een Chromebook uit beheer te halen. Dat doe je eigenlijk alleen als de Chromebook niet meer gebruikt wordt doordat hij bijvoorbeeld stuk gegaan is.

• Open Apparaatbeheer
  • Ga aan de linkerkant naar Apparaten:

• Zoek in de lijst het apparaat dat verwijderd moet worden. Als je weet wat de naam of het serienummer van het apparaat is, kun je daar rechtsboven op zoeken.
  • Klik vervolgens op de Prullenbak onder Acties.

• Er verschijnt een melding in beeld dat het apparaat verwijderd zal worden. Klik op Uitvoeren.
  • Het apparaat is verwijderd.