Installatie voltooid, MOO scherm niet zichtbaar

Het kan zijn dat na de synchronisatie in Apparaatbeheer het MOO scherm niet getoond wordt bij het opstarten. Hoe los je dit op?

  • Klik op het startscherm:

  • Het inlogvenster voor het uitrolaccount verschijnt
  • Meld aan met het uitrolaccount en ga naar MOO
  • Koppel het apparaat in Apparaatbeheer aan een groep. Zie helpartikel Een groep toevoegen en apparaten koppelen
  • Het MOO inlogscherm zou dan binnen enkele minuten moeten verschijnen
Is je vraag hiermee beantwoord? Bedankt voor de feedback Er is een probleem opgetreden bij de verzending van je feedback. Probeer het alsjeblieft later nog een keer.