iPads beheren via Apparaatbeheer

Het is mogelijk om iPads te beheren vanuit Appraatbeheer. In dit artikel leggen we uit welke mogelijkheden er op dit moment zijn.

Alleen iPads die door een officiĆ«le reseller zijn aangeschaft, kunnen in Apparaatbeheer gezet worden. Alle iPads die bij Heutink ICT zijn aangeschaft, voldoen hieraan.
De iPads worden door ons in Apparaatbeheer gezet. Vanaf dat moment kun je instellingen maken voor de iPads.

De standaard apps worden in een de map Standaard apps gezet. Ze kunnen nooit door de gebruiker verwijderd worden.

We hebben de volgende instellingen mogelijk gemaakt: